Tuesday, December 18, 2012

Aerobathon Day

Assalamualaikum..

Haaiipp..Jom kita berdansa.Awat CK (singkatan che kembang ye adik-adik) duk gedik-gedik nak berdansa bagai ni.. Ni semua punca si  aerobathon, alah yang adik beradik dengan erobik.. tau tak, tau tak..

Hari ahad lepas 16/12/2012 ha..CK p aerobathon. Walaupon tak berapa qeti sangat nak gedik-gedikkan badan, tapi demi kesihatan CK buat jugak (wah ayat..). Masuk bukan untuk bertanding ye, cuma saja sukak-sukak. Tapi shangat-shangat best dan peserta semua sporting habis..superb mabeles (oh,my english). 

Next time kena join lagi ni, bukan ja badan sihat, minda pon cargas nak pikiaq-pikiaq apa yang dok ada no..
Lepas tengok gambaq ni jangan duk kutuk no, kita insan mana ada yang sempurna..kan..kan


 sebelum start kita pOosing dolu.


 peace Yoo =)






nin dia lagu hindi mari..aauu






  ha..nmpak sangat CK tak pandai nak buat..aaahhh maluuu.. :p






masa tunggu keputusan snap2 the pic dulu



woop habis sudah

wlaupon CK aktif sukan, makan tak jaga, pon tak boleh jugak..
# Peringatan tuk diri, please kawal diri dari makan3.. 


tima kasih sebab sudi jengah dan baca.. muah uollss..

2 comments:

Seneorita Baharin said...

Semangat CK buat aerobathon ye..lepas ni slim la..hee ;)

Mashitah Yusoff said...

nak slim tu mesti lambat sbb tak jaga makan..dugaan mkn tu besar sungguh